Japans restaurant Oishi Fusion

Sliedrechtse politici kieperen emmers ‘vervuilde’ grond leeg bij Chemours

SLIEDRECHT – Een aantal mensen dat elke zaterdag meedoet aan de emmertjesactie ‘vervuilde’ grond voor de poort van chemiebedrijf Chemours in Dordrecht is flink geslonken. Nadat de PvdA de actie Retour Afzender plotseling stopte is er elke zaterdag nog ‘een man en halve paardenkop’ actief. Voor de 37e keer waren ze zaterdag opnieuw aan de Baanhoekweg te vinden.

Na lange tijd vertoonden ook enkele fractievoorzitters van politieke partijen bij de actie. Links René de Munck (D66 Sliedrecht) en naast hem rechts Mark Jongeneel (Slydregt.NU).  (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het protest voor de poort wordt door Chemours toegestaan. Na hun actie bezochten ze gezamenlijk de film ‘Dark Waters’ in een bioscoop in Dordrecht. 

5 gedachten over “Sliedrechtse politici kieperen emmers ‘vervuilde’ grond leeg bij Chemours”

  1. Besides the protest what could be done to stop this company, and where can sign in to participate?

  2. Dag Ron de Haan, ik zou wel willen maar lichamelijk zal het voor mij te zwaar zijn. Dat kan ook Ron de Haan, over blaten gesproken! Ik ken u niet, u kent mij niet en mijn reactie is positief op dit nieuwsbericht.
    Het enige wat ik doe is meedoen. Mag dat niet in Sliedrecht? Wat is nu de definitie van blaten?
    Ik ken hele jonge mensen uit mijn omgeving die heel ziek zijn of al overleden zijn. Mag je dan kritisch zijn met zo’n bedrijf aan de overkant? Dat is zeker niet bedoeld om te blaten.
    Mooie samenleving hebben we toch in Sliedrecht! Ga eens voor verbetering!

  3. Waar was jij dan Jeanette? Alleen blaten via internet is o zo makkelijk. (je bent er wel goed in) jij hebt overal een mening over!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld