Sliedrechtse jongeren kunnen zich aanmelden voor ZomerOndernemer

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Wie maakt deze zomer zijn of haar droom waar en start een eigen bedrijf? Vanaf dinsdag 20 juli 2021 begint het jonge ondernemersproject ZomerOndernemer Drechtsteden 2021. Begonnen wordt met een driedaagse training. Daarvoor worden mensen tussen de 15 en 25 jaar gezocht. Ook Sliedrechtse belangstellenden worden opgeroepen om zich spoedig aan te melden. 

De ZomerOndernemers kunnen proeven aan het ondernemerschap. Geen vakantiebaan maar een eigen bedrijf beginnen. Jongeren kunnen kosteloos deelnemen. ZomerOndernemer Drechtsteden is een samenwerking tussen alle gemeenten uit de Drechtsteden, Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden en het Da Vinci College. Daarnaast leveren ondernemers uit verschillende sectoren een bijdrage aan het project. (Foto ZomerOndernemer)

Na aanmelding starten de deelnemers in zes weken onder professionele begeleiding hun bedrijf. Deelnemers leren de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar ook over de inzet van marketing en social media.

Presentatie bedrijf
Deelname is kosteloos. Het enige wat je nodig heb is een idee voor je product of dienst, een flinke dosis motivatie en tijd. Tijdens wekelijkse terugkomdagen worden lokale ondernemers bezocht en deelnemers krijgen interessante workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick-out, waarbij de deelnemers hun bedrijf presenteren voor een groot publiek.

Aanmelden
Lijkt het jou ook leuk om een eigen bedrijf te hebben? Meld je dan aan hier online aan. Meer informatie vind je ook hier online

Plaats een reactie

*=Verplicht veld