Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrechtse geeft workshop Visagie 50+

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Visagiste José Leeuwis-Ossewaarde uit Sliedrecht geeft vrijdag 14 oktober 2016 een workshop Visagie 50+ in het gebouw van de VolksUniversiteit ‘De Springplank’ aan de Vondellaan 158 in Papendrecht. 

In tegenstelling tot deze foto. Het is fijn als je als deelnemer met een onopgemaakt gezicht naar de workshop komt (alleen verzorgende crème is toegestaan – red.).

Leeuwis geeft les van 09.00-12.00 uur. Je brengt de visagie ook in praktijk. 

Huid en kleuren
“Als 50 plusser sta je er niet zo bij stil, maar op een gegeven moment moet je toegeven dat je rimpeltjes geen lachrimpeltjes meer zijn. Het opmaken van je huid verandert ook als je ouder wordt. Welke kleuren kan je nog wel gebruiken en welke kleuren kunnen echt niet meer? Tijdens deze workshop geef ik tips en trucs om er ook op latere leeftijd goed uit te blijven zien”, zegt José Leeuwis-Ossewaarde. 

Aanmelden
Wie wil deelnemen aan de workshop betaalt € 38,– (incl. materiaalkosten). Dat bedrag kan worden afgerekend bij de visagiste. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@vupapendrecht.nl of te bellen met tel. 078 – 6154764. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld