Sliedrechter vast voor diefstal met geweld in Dordts hotel

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De politie bericht dinsdagmiddag 29 december 2020, dat er een man (36) uit Sliedrecht is aangehouden en ingesloten. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld in een hotel aan de Achterhakkers in Dordrecht. Dat gebeurde zondagavond 20 december 2020. 

De politie zegt dat uit rechercheonderzoek bleek dat de inwoner uit Sliedrecht kwam. Hij is maandagochtend 28 december 2020 aangehouden, zit vast en wordt voorgeleid bij de rechter-commissaris. (Stockfoto Politie Rotterdam)

Die avond om 23.05 uur reageerde de eigenaar van het hotel op een verdacht geluid. Toen de hoteleigenaar poolshoogte ging nemen, stond hij oog in oog met een onbekende man, die bij het zien van de hotelbaas direct vanaf de achterkant van het hotel wegrende, richting de Hoogt. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Het slachtoffer vermoedde meteen dat de man een dief was en rende hem achterna, maar de dader pakte een wapen. Toen het slachtoffer stopte en van schrik een stap achteruit deed, rende de dader opnieuw weg. Het slachtoffer gaf niet op en zette opnieuw de achtervolging in en wist de man op de Hoogt vast te pakken. Opnieuw liet de dader het wapen zien en duwde slachtoffer omver. Het slachtoffer bleef met meerdere schaafwonden achter. De dief nam een onbekend geldbedrag mee en ging er op een bromfiets vandoor richting Sluisweg.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld