Sliedrechter aangehouden voor doodschieten man in auto

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De politie heeft dinsdag 22 november 2022 een 49-jarige man uit Sliedrecht aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in Dordrecht, waarbij de 36-jarige Remsley Eisden om het leven kwam. De verdachte zit vast en wordt gehoord. 

Uitgebreid onderzoek leidde dinsdag naar de verdachte en zodoende kon de politie overgaan tot de aanhouding van de inwoner van Sliedrecht. (Stockfoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In de Van den Tempelstraat in Dordrecht werd vorige maand, in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober 2022, een flinkaantal keren geschoten. De 36-jarige Remsley Eisden, die daar op dat moment in een geparkeerde auto zat, werd meerdere malen geraakt en overleed ter plaatse.

Onderzoek
Een groot team doet sindsdien onderzoek naar de schietpartij. Er is uitgebreid met getuigen besproken en is er onder meer via Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond aandacht gevraagd voor de zaak. “Het onderzoek gaat de komende tijd volop verder. Omdat de verdachte in beperkingen zit, mag hij alleen contact hebben met zijn advocaat”, bericht de politie. 

3 gedachten over “Sliedrechter aangehouden voor doodschieten man in auto”

  1. Nogmaals, in het stuk beschrijven jullie het netjes gebaseerd op feiten en spreken jullie van een verdachte. De titel is misleidend, want nergens staat dat hij om die reden is aangehouden. Hij is betrokken dat is de reden.

  2. Hij is aangehouden voor betrokkenheid bij de moord wat jullie in het stuk netjes beschreven. Echter is de titel vrij misleidend, want nergens is bekend dat hij het gedaan zou hebben.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld