Sliedrecht24 in juli goed gelezen

SLIEDRECHT – De website Sliedrecht24 wordt sinds de start op maandagavond 29 juni 2015 goed bezocht. Tot en met 31 juli zijn volgens Google Analytics 20.778 pagina’s aangeklikt (in juli waren dat respectievelijk 19.693 pagina’s – red.) en brachten 11.234 ip-adressen een bezoek aan de lokale website. Daarvan namen 4.564 meerdere malen een kijkje op Sliedrecht24. 

Een afbeelding kort na de start op 29 juni 2015. Sliedrecht24 publiceert alleen nieuws dat direct of indirect met het dorp Sliedrecht te maken heeft.

Hoofdredacteur Brenda Donk-Hoeflaak is tevreden. “Het is tenslotte vakantietijd en we zijn nog maar kort geleden gestart met het brengen van lokaal nieuws via Sliedrecht24. We hebben hoge verwachtingen. Na de zomer verwachten we nog meer bezoekers.” Ook de naamsbekendheid groeit. “De naam ligt goed, klinkt snel en geeft aan dat we 24 uur gedurende 7 dagen in de week nieuws publiceren”, zegt Brenda. 

Sport
In totaal zijn t/m 31 juli 206 artikelen geplaatst. Daaronder waren nieuwsartikelen, oproepen en serviceberichten. De site plaatste 77 reacties. Na de vakantie komen er ook sportberichten, die medewerker Joop Hartog verzorgt voor Sliedrecht24. 

Twitter
De website wordt gemaakt door journalisten en wordt gekenmerkt met korte artikelen. Berichten van Sliedrecht24 worden direct na publicatie automatisch met een link op Twitter gezet. De website is aantrekkelijk voor lokale adverteerders.

Blijf ons (sport)nieuws uit Sliedrecht sturen. Dat mag op twitter via DM, via ons contactformulier of meteen via de e-mail op: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld