Sliedrecht24 gaat voor verdere groei in 2018

SLIEDRECHT – Website Sliedrecht24 wil het bereik verder uitbouwen in 2018. De redactie wil alle doelgroepen in het dorp bereiken en aan de nieuws- en sportwebsite binden. Ook video gaat in 2018 een nog prominentere rol spelen net als geluidsfragmenten. 

In 2018 is Sliedrecht24 ook bij bepaalde evenementen aanwezig. Peter Donk: “We zijn verrast door de populariteit van de website in Sliedrecht. Dagelijks bezoeken duizenden mensen de nieuws- en sportwebsite. Als er nieuws is of een calamiteit dan weten lezers ons massaal te vinden.” (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Sliedrecht24 heeft dit jaar een driejarig contract gesloten met volleybalvereniging Sliedrecht Sport voor bordreclame in sporthal De Basis, mediapartner en businesslid van v.v. Sliedrecht 2017-2018 (voor tweede seizoen alweer) en ondersteunt jeugdactiviteit KNOTS. “Maatschappelijke betrokkenheid vinden we belangrijk, maar het vergroot ook de zichtbaarheid”, zegt eindredacteur Peter Donk van Sliedrecht24. 

Ongekend populair
Sinds de start eind juni 2015 is de website enorm gegroeid. Onlangs werd deze in een verbeterde layout gezet. Donk: “Daaraan is tot afgelopen weekend gewerkt. Mobiel is onlinekrant Sliedrecht24 enorm verbeterd en we krijgen daar veel positieve reacties op. We zijn bij zoveel mogelijk activiteiten in Sliedrecht aanwezig, zijn snel en komen met betrouwbare informatie. Daar gaan we in 2018 mee door. Sliedrecht24 is ongekend populair en veel gelezen.”

Reclame
Door het grote aantal bezoekers is Sliedrecht24 ook geliefd bij ondernemers om te adverteren. Je wordt als adverteerder gezien en de reclame verdwijnt niet zoals bij de papierenkrant na twee dagen in en papiercontainer. Met link naar de banner, verwisselen naar keuze en zonder extra kosten.

4 gedachten over “Sliedrecht24 gaat voor verdere groei in 2018

 1. Redelijk compleet, maar ik vind AV Passaat behoorlijk onderbelicht. Dit is de atletiekvereniging van Papendrecht EN Sliedrecht, ook al ligt de baan net in Papendrecht. Wel oog voor alle sporten dan …
  Verder erg leuk en informatief.

  Noot van de redactie:
  Daar hebben we verschillende malen over bericht, maar vaak uit eigen initiatief.
  Deze vereniging heeft haar communicatiebeleid niet op orde.
  Ze informeren ons niet en dat zou je wel kunnen doen als je activiteiten organiseert en je vereniging in de picture wil zetten.

 2. Sliedrecht24, sponsor van Sliedrecht Sport volleybal. Kijk alleen maar naar de dames van Sliedrecht Sport en ontdekt dan, geen enkele speelster met Sliedrechtse roots……

 3. Succes, Peter.
  Jullie voldoen aan veel wensen van lezers in Sliedrecht door snel en met adequaat nieuws te komen. Bedankt en een goede /rustige jaarwisseling gewenst.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld