Sliedrecht verspeelt comfortabele voorsprong en speelt gelijk

SLIEDRECHT -Sliedrecht ontving zaterdag 9 november 2019 S.V.L. uit Langbroek op “De Lockhorst. In een prima eerste helft, gevolgd door een mindere tweede helft gaf Sliedrecht in de slotfase een 3-1 voorsprong uit handen en deelde de punten tenslotte (3-3).

Luciano van Harlingen in duel met zijn tegenstander (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Het eerste half uur liet Sliedrecht sprankelend voetbal zien maar moest na een 1-0 voorsprong door Dennis Verhoef in de 15e minuut, toestaan dat SVL nog voor rust onnodig langszij kwam (1-1). Sliedrecht was de gehele eerste helft de betere ploeg met de beste kansen, maar moest “uit het niets” na een klein half uur toch de gelijkmaker incasseren.

Zuur puntenverlies
De tweede helft was minder sprankelend, maar Sliedrecht kwam door doelpunten van Chris Boom en Quincy Bartens wel op 3-1 en dat was dik verdiend. Toen een kwartier voor tijd de onverwachte aansluitingstreffer kwam (3-2) werd bij Sliedrecht een verdedigende wissel toegepast om de wedstrijd op slot te gooien, maar in een uiterst onoverzichtelijke situatie kort voor tijd caramboleerde de bal toch nog in het doel en liet Sliedrecht de volle winst glippen. Een zuur puntenverlies vond ook trainer-coach V.d. Steen: We waren niet de gehele wedstrijd 100% scherp en we hadden zeker voor de rust al verder uit moeten lopen”.

Districtsbeker
Zaterdag 16 november 2019 speelt Sliedrecht thuis voor de KNVB Districtsbeker tegen EBOH uit Dordrecht, aanvang 14.30 uur. Maar op dinsdag 12 november 2019 wordt op De Lockhorst al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Kozakken Boys. Die wedstrijd begint om 20.15 uur.