Sliedrecht Sport Herfst Bedrijventoernooi twee avonden in oktober

SLIEDRECHT – Er komt weer een Sliedrecht Sport Herfst Bedrijventoernooi. Dat meldt de volleybalvereniging. Dinsdag 18 en donderdag 20 oktober 2022 vindt deze plaats in sporthal De Basis aan Benedenveer 3. Je kan deelnemen met je collega’s of in wat voor teamverband. Het inschrijfgeld bedraagt € 200,– per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten.

Dit is een foto van een eerder toernooi, een aantal jaren geleden. Vanwege het te verwachten groot aantal deelnemende teams kan er worden gekozen tussen twee avonden. (Archieffoto Sliedrecht Sport)

Op beide dagen wordt begonnen om 17.45 uur met een overheerlijk snackbuffet. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het sportcafé ’t Bankie.

Programma
Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maakt de organisatie ook nog een onderscheid tussen beginnend of gevorderd. Geef dat dus ook aan. Na sluiting van inschrijving krijgen de deelnemers per e-mail het wedstrijdschema. Het wordt ook online gezet op de website van Sliedrecht Sport. 

Aanmelden
Hier kan je je online opgeven met je team. Het inschrijfgeld moet worden voldaan bij aanmelding. Je kunt ook bij inschrijving voor betalen per factuur kiezen. In dat geval moet je wel zorgen dat het inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 14 oktober 2022 is voldaan via: NL16 RABO 0359 3307 38 t.n.v. Sliedrecht Sport o.v.v. ‘Herfst Bedrijventoernooi 2022’. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld