Sliedrecht Sport en Gidion verlengen samenwerking

SLIEDRECHT – Voorzitter Stichting Topvolleybal Sliedrecht, Cees Boer, en algemeen directeur Gidion, Mark Meuleman, verlengden afgelopen week de samenwerking met nog eens drie jaar.

Voorzitter Stichting Topvolleybal Sliedrecht, Cees Boer (links) en Mark Meuleman van Gidion (rechts) bekrachtigen de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst, onder toeziend oog van speelsters Marlies Wagendorp en Lisa Vossen van Dames 1. (Foto via Havana Orange)

‘Langstlopend’
Het zal inmiddels één van de langstlopende sponsorovereenkomsten zijn binnen het topvolleybal in Nederland, zo vermoedt Sliedrecht Sport. De samenwerking duurt al twintig jaar. De verlenging betekent dat Dames 1 en Heren 1 van Sliedrecht Sport in ieder geval tot en met het seizoen 2017-2018 zullen spelen met GALA volleyballen, TR2 kniebeschermers en, indien van toepassing, Active ankle brases. 

Gidion
“Mark levert met Gidion gewoon het beste materiaal binnen het topvolleybal”, aldus Cees Boer. “En dat al jaren achter elkaar. We zijn erg gelukkig met de samenwerking. In navolging van onze topteams speelt de hele vereniging dan ook met GALA ballen.” Gidion is gevestigd in Nieuwegein. Het bedrijf is importeur en groothandel van materialen voor volleybal, beachvolleybal, korfbal, vrije tijd, camping, zwembad en tuin.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld