Sliedrecht Sport Dames1 verslaan VC Sneek in sporthal De Basis

SLIEDRECHT – Het was woensdagavond 11 december 2019 niet de meest spannende wedstrijd van dit seizoen, maar er viel voor de bezoekers van sporthal De Basis meer dan genoeg te genieten. Sliedrecht Sport Dames1 waren op stoom in een wedstrijd tegen de Friezen. Gespeeld werd tegen VC Sneek Dames1. Er werd met 3-0 gewonnen.

De ploeg waar tegen Sliedrecht Sport Dames1 afgelopen seizoen nog de finale speelden, bleek een aardige veer in kwaliteit gelaten. (Foto Rick den Besten via Sliedrecht Sport)

Tot iets voorbij halverwege de eerste set ging het aardig gelijk op, maar daarna was het Sliedrecht Sport wat de klok sloeg. Niet vanwege matige prestatie van de Friezinnen, maar vooral omdat de blauw-witten een echt puike partij speelden. Vooral in de tweede helft wisselden de hoogstandjes op zowel verdedigend als aanvallend vlak zich af. Met dit spel en een ‘nothing to lose’-mentaliteit kan het volgende week in Schwerin nog best een leuk potje worden in de Europacup, setstanden: 25-21, 25-18, 25-16.