Japans restaurant Oishi Fusion

Sliedrecht Sport Dames1 onderuit tegen Team Eurosped Dames1

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Team Eurosped Dames1 uit Vroomshoop was zaterdagavond 2 november 2019 de tegenstander van Sliedrecht Sport Dames1 in sporthal De Basis. Dat kon een spannende wedstrijd worden, want beide Eredivisieteams hadden nog geen punten verloren. Het was lang geleden dat het volleybalteam uit het Baggerdorp zo was uitgedaagd. Sliedrecht Sport Dames1 verloor echter voor het eerst dit seizoen een wedstrijd met 1-3.

Het was een pittige wedstrijd voor Sliedrecht Sport Dames1. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De eerste set ging goed van start voor Sliedrecht Sport Dames1. Dat Team Eurosped Dames1 nog wat inliep naar het einde van de set maakte het nog even spannend, setstand 25-23, 1-0.

Gelijk op
In de tweede set ging het vooral gelijk op en waren de teams aan elkaar gewaagd. Team Eurosped kwam wat krachtiger over, liep uit op Sliedrecht Sport en bracht uiteindelijk de spanning terug in de wedstrijd, setstand 21-25, 1-1.

Grote verschillen
In de derde set had het Team Eurosped Dames1 de smaak te pakken en zette Sliedrecht Sport Dames1 op achterstand. Er ontstonden grote verschillen in setpunten en inlopen van de achterstand was niet gemakkelijk, setstand 20-25, 1-2. 

Punt na punt
Wat zou de vierde set brengen? Kon Sliedrecht het tij nog keren? Niet bekend is wat coach Vera Koenen in de timeout tegen de vrouwen heeft gezegd. Het verschil werd daarna wel wat kleiner en liep daarna ook weer uit. Het Twentse volleybalteam pakte punt na punt. Sliedrecht Sport Dames1 was vooral tegen zichzelf aan het volleyballen en dat kon beter. Setstand 13-25, 1-3. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld