Sliedrecht Sport-dag wordt officiële opening van volleybalseizoen

SLIEDRECHT – Eredivisionist Sliedrecht Sport trapt zaterdag 11 september 2021 het volleybalseizoen 2021 / 2022 officieel af met de traditionele Sliedrecht Sport-dag. Naast oefenwedstrijden voor alle teams komen ook Heren1 en landskampioen Dames1 in actie tegen – zoals de vereniging bericht – twee pittige tegenstanders. Het publiek is daarbij met een coronatoegangsbewijs van harte welkom.

De Sliedrecht Sport-dag brengt weer topvolleybal naar sporthal De Basis. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Tot 16.00 uur wordt veel publiek verwacht in en rond sporthal De Basis, omdat teams daar hun oefenwedstrijden spelen. De hele middag en in de avond staat er een programma gepland. Dat ziet er als volgt uit:

  • 13.00 – 14.00 uur: Voor de jeugdleden tot en met 12 jaar staat er een meet & greet op het programma met de spelers en speelsters van Heren1 en Dames1. 
  • 17.00 uur: Sporthal De Basis biedt een podium aan Heren1. Zij nemen het op tegen mede-eredivisionist Taurus uit Houten. Afgelopen seizoen veroverde Sliedrecht in de laatste speelronde een plaats in de kampioenspoule ten koste van de Houtenaars.
  • 19.00 – 20.00 uur: Presentatie vernieuwde teams Heren1 en Dames1 van Sliedrecht Sport. 

Zaterdagavond krijgen alle aanwezigen ook de nieuwe presentatiegids uitgereikt. Als de presentaties van de eerste teams zijn geweest, is het de beurt aan de vrouwen om hun kunsten te laten zien. Zij nemen het in hun oefenwedstrijd op tegen de nummer 3 van België van afgelopen seizoen: VDK Gent. 

Coronabewijs en coronaregels
De teampresentaties en wedstrijden van Heren1 en Dames1 zijn voor iedereen toegankelijk, mits in het bezit van een (digitaal) coronatoegangsbewijs (vaccinatie, herstel, test) en ID. Er hoeft niet te worden gereserveerd en geen afstand te worden gehouden. De horeca in sportcafé ’t Bankie draait zaterdag op volle kracht. Daarvoor en voor toegang tot de oefenwedstrijden tot 16.00 uur is geen coronatoegangsbewijs nodig. Dan moet er wel de anderhalve meter afstand in acht worden genomen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld