Japans restaurant Oishi Fusion

Sliedrecht Sport beste jeugdvereniging van NL

SLIEDRECHT – De Jaap van Kasteeltrofee is zaterdagavond 12 maart 2016 naar Sliedrecht Sport gegaan. De club werd voor de derde keer uitgeroepen tot de beste Nederlandse jeugdvereniging tijdens de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. 

De trofee kwam zaterdagavond voor de derde keer naar Sliedrecht. (Foto via Sliedrecht Sport)

Sliedrecht Sport werd met 2 teams Nederland Kampioen. De Jongens B en Meisjes CMV wonnen beiden hun finalewedstrijd en kregen de eerste prijs uitgereikt. De Meisjes B en Jongens C verloren allebei hun kruisfinale, maar maakten dit in de kleine finale weer goed.

Dikke pluim
Op het NOJK 2016 stond Sliedrecht Sport 4 keer op het podium, 2x 1e, 2x 3e. Zodoende is Sliedrecht Sport de beste jeugdvereniging van Nederland. “Een fantastische prestatie door onze jeugd”, aldus voorzitter Cees Boer van Sliedrecht Sport, “Maar met name een dikke pluim voor de trainers en bestuursleden die dag in, dag uit vele uren werk in onze jeugdopleiding steken. Een groot compliment aan Dave van Rekom en Bas de Groot die respectievelijk verantwoordelijk zijn voor de jeugdopleiding Meisjes en Jongens.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld