Sliedrecht smult van loempia’s; Aanhoudende drukte overvalt loempiakoning

SLIEDRECHT – Als er één ondernemer in Sliedrecht weet dat hij welkom is dan is het wel ‘onze’ loempiakoning nabij de ingang bij de supermarkt aan de Kerkbuurt. Bijna drie weken geleden keerde Chinh Nguyen terug in Sliedrecht, die zijn vader Chinh Hien Nguyen is opgevolgd. Het is er daarna niet rustig geweest.

Loempiaverkoper Chinh Nguyen is in de armen gesloten door veel Sliedrechters. Ook zaterdag 21 januari 2023 was het weer een drukte van belang voor zijn kraam. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Met plezier en veel smaak wordt gesmuld van de lekkernij. Loempiaverkoper Chinh Nguyen geniet er van. Van alle aandacht, vriendelijkheid en klandizie. Zelfs de ongebakken loempia’s vinden hun weg naar de Sliedrechtse keuken. De Sliedrechters smullen van zijn specialiteit. Hij staat met de loempiakraam van woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur in Sliedrecht. Maar van veel Sliedrechters mag dat wel elke dag! 

1 gedachte over “Sliedrecht smult van loempia’s; Aanhoudende drukte overvalt loempiakoning”

  1. Wat smaken die dingen heerlijk. Jammer dat de potten saus vaak op zijn. Wat zal die man aan omzet draaien? 1,30 euro x duizend loemias?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld