Sliedrecht sleept opnieuw laat overwinning binnen

door Joop Hartog
WAARDENBURG/SLIEDRECHT – Het eerste elftal van voetbalvereniging Sliedrecht heeft zaterdag 3 november 2018 tegen W.N.C. een zwaarbevochten, maar belangrijke overwinning behaald. In Waardenburg zegevierden de equipe van Dennis v.d., Steen met 0-1.

Chris Boon neemt het WNC-doel onder vuur. (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

Een getergd W.N.C., dat slechts drie punten had verzameld met één overwinning en vijf nederlagen op rij, kwam in de loop van de tweede helft zwaar onder druk te staan door de Sliedrechtse aanvallen, nadat een van beide kanten zeer matige eerste helft de ploegen elkaar aardig in evenwicht hielden.

Verdiende overwinning
In de slotfase wist keeper Arjen Kaasjager met een aantal fraaie reddingen zijn doel nog schoon te houden, maar luttele minuten voor het einde moest hij toch capituleren voor een kopbal van Marciano Simonis (0-1) Opnieuw een zwaar bevochten, maar zeer verdiende overwinning voor Sliedrecht.