Sliedrecht Secret Santa verrast vrijdagavond en zaterdag Sliedrechters

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Ieder jaar is het voor menige Sliedrechter weer spannend. Zal Sliedrecht Secret Santa straks aanbellen en een bijzonder kerstpakket afleveren? Zeker 140 mensen worden in ieder geval verrast vrijdagavond 18 december 2020 en zaterdag 19 december 2021. Want dan worden de pakketjes afgeleverd.

De mensen achter Sliedrecht Secret Santa. Vrijwilligers die pakketjes verzamelen, soms ook mee inpakken en vervolgens gaan afleveren. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het team van Sliedrecht Secret Santa wordt geholpen door andere vrijwilligers, onder wie de raadsleden Ria de Mul (SGP-ChristenUnie), Timo Pauw (PRO Sliedrecht) en Mark Verheul (PRO Sliedrecht). Sliedrecht Secret Santa is na al die jaren een begrip in Sliedrecht geworden en het initiatief wordt breed gewaardeerd en wordt ondersteund. Vanuit de locatie voormalige school Groen van Prinsterer aan de Frans Halsstraat worden de pakketjes (soms pakketten) ‘uitgereden’. 

Tekst gaat verder onder tweet.

De pakketten gaan naar particulieren, maar ook naar groepen in Sliedrecht. Denk aan pakketten van bewoners van sociale- en zorginstellingen. Sommige Secret Santa’s hebben een pakket gemaakt voor een geliefde of iemand die niet veel mensen om zich heen heeft. Iemand die (langdurig) ziek is of niet veel geld heeft en een mooi kerstpakket best kan gebruiken. Sliedrecht Secret Santa is goed geïnformeerd, zo blijkt. Aan de deur zorgde het vrijdagavond in ieder geval voor verrassingen en blikken van ongeloof.

3 gedachten over “Sliedrecht Secret Santa verrast vrijdagavond en zaterdag Sliedrechters”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld