Sliedrecht E2 blijft ongeslagen

SLIEDRECHT – De voetballers van Sliedrecht E2 wonnen zaterdag 12 maart 2016 hun vierde wedstrijd op rij.  Door deze zege op Oranje Wit E2 en het puntverlies van directe concurrent Groote Lindt gaat Sliedrecht E2 aan kop met een gat van 4 punten op de nummer 2.

De E-tjes nestelen zich stevig in de top van de eerste klasse. (Foto Richard Boekweit)

In een matige eerste helft, waarin Sliedrecht via Levi Wijers nog wel op voorsprong kwam, kon het team niet echt zijn stempel op de wedstrijd drukken en moest toezien hoe Oranje Wit halverwege de gelijkmaker kon binnen prikken. De stand 1-1 was volgens de club een meer dan terechte ruststand.

Maximale score
Na de rust kwamen de jongens fel de kleedkamer uit en lieten zien waarom zij de terechte koploper zijn. Al snel liepen ze via een mooie aanval van Jort Kraaijeveld uit naar 2-1. De wedstrijd werd andermaal door Jort in het slot gegooid, toen hij uit een corner ook de 3-1 binnenschoot. Achterin werd alles volgens de club stevig dicht gehouden door de minst gepasseerde verdediging in deze competitie en werd geen kans weggegeven. Levi Wijers verraste de Dordtse doelman nogmaals met een hard schot en bepaalde daarmee de eindstand vlak voor tijd op 4-1. Oranje Wit wist dat het deze klap niet meer te boven zou komen. Sliedrecht E2 haalt daarmee de maximale score van 12 punten uit 4 wedstrijden en is goed op weg kampioen te worden van de 1e klasse 1.7.