SKC Merwede/Multiplaat wil in september vernieuwde accommodatie heropenen

SLIEDRECHT – SKC Merwede/Multiplaat hoopt en verwacht de nieuwe kantine en het vernieuwde terras met nieuw meubilair en nieuwe grootformaat parasols, gezamenlijk met hun leden en sponsoren begin september 2021 officieel te openen. Dat maakt de korfbalvereniging zaterdag 17 april 2021 bekend.

Het bovenaanzicht van het oorspronkelijke ontwerp. SKC Merwede/Multiplaat verbouwt hun kantine. (Ontwerpfoto SKC Merwede/Multplaat)

De vereniging, met haar buitencomplex gevestigd aan de Thorbeckelaan, heeft in het afgelopen jaar als onderdeel van het meerjarenonderhoudsplan, de kantine grondig onder handen genomen. Elke zaterdag was een grote groep vrijwilligers aanwezig om samen de ruimte om te toveren tot een echte ‘huiskamer’ voor alle leden en bezoekende teams.

Familiekarakter
Het is goed om te vermelden dat een groot gedeelte van de verbouwing van de kantine door betrokken leden en sponsoren gefinancierd is door het aankopen van hun ‘eigen’ vierkante meter , waarmee het familiekarakter van de vereniging nog maar eens benadrukt is en de leden en sponsoren hebben getoond vierkant achter de vereniging te staan. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld