Sjeun Optiek by Floris houdt Anna-Karin Karlsson Dagen

SLIEDRECHT – Bij Sjeun Optiek by Floris aan Kerkbuurt 91 worden vrijdag 25 november 2022 van 09.00 – 17.30 uur en zaterdag 26 november 2022 van 09.00 – 17.00 uur in samenwerking met de leverancier de Anna-Karin Karlsson Dagen gehouden. De nieuwe collectie brillen is aanwezig en wie langskomt kan zich verbazen over de opvallende monturen.

Anna-Karin Karlsson staat bekend als een merk voor luxe oogmode door hun avant-garde ontwerpen te combineren met extravagante materialen, maken ze van elk montuur een waar kunstwerk. 

Tover jezelf om tot een stijlicoon met één van de aanwezige eyecatchers. Of je nu houdt van chique details of opvallende kleuren; er is voor ieder wat wils. Ondertussen kan je genieten van een hapje en een drankje. 

Vakkundig
Opticien Floris Frenzen vertelt je graag persoonlijk meer over de collectie. Hij zit al tientallen jaren in het optiekvak en is als leerling-opticien begonnen bij Groeneveld Opticiens in Dordrecht waar het vak hem in al zijn facetten grondig is bijgebracht. Na het behalen van het diploma vakbekwaam opticien heeft Frenzen ook het diploma contactlensspecialist behaald en heeft hij zijn ervaring bij diverse winkelketens in verschillende rollen stapsgewijs uitgebreid. Die uitgebreide ervaring zet Floris nu dagelijks in als eigenaar van Sjeun.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld