Japans restaurant Oishi Fusion

Sfeervolle straten trekken veel bekijks tijdens Winterfair ‘Out of the Door’

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De bewoners van de pittoreske straatjes van de oude uitbreiding zorgden vrijdagavond 22 november 2019 tijdens de Winterfair Out of the Door weer een sfeervolle aanblik. Op straat was het best druk. Het was de zesde keer dat dit evenement werd georganiseerd

Verschillende bewoners van onder andere de Hugo de Grootstraat, Oranjestraat en het Burg. Drijberplein stonden op straat met hun eigen stand of in hun eigen tent. Niet alle kramen waren goed verlicht, waardoor je soms niet goed alle verkoopwaar kon zien. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

Tekst gaat verder onder tweet.

Een paar openstaande garages waren ‘omgetoverd’ tot aandachttrekkende winkeltjes. Verlichting – variërend van felle spots tot meer ingetogen kerstlampjes – en enkele vuurkorven maakten het gezellig. Er was weer van alles te koop, brocante, speelgoed, boeken, zelfgemaakte jam, te veel om op te noemen. Ook diverse goede doelen trokken de aandacht. Warme hapjes, koffie en thee droegen bij aan de saamhorigheid van dit buurtevenement. In totaal waren er zeventig deelnemers. Vijf meer dan vorig jaar. 

1 gedachte over “Sfeervolle straten trekken veel bekijks tijdens Winterfair ‘Out of the Door’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld