Sera staat met single Only Us op plaats 39 in Nederlandse Top 40

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse zangeres-songwriter Sera (de Bruin – red.) staat met haar debuutsingle Only Us in de Nederlandse Top 40. Op plaats 39 staat ze als nieuwe binnenkomer. De Top 40 wordt iedere vrijdagmiddag uitgezonden door QMusic, waar haar eerste eigen song vrijdag 7 augustus 2021 alarmschijf werd.

Sera kwam in contact met producer Bas van Dalen en zanger Alain Clark, met wie ze aan de slag ging in de studio. Dat resulteerde in haar debuutsingle. (Archieffoto Tessa Korevaar)

Tekst gaat verder onder video. 

Zittend in de auto nam ze video’s op met songs van onder andere Dua Lipa en Meghan Trainor. Op sociale media, waaronder TikTok en Instagram verspreidde ze haar songs en dat merkte Georgina Rodriguez op, de partner van Cristiano Ronaldo. Sera werd uitgenodigd om op zijn verjaardag te zingen en dat gebeurde. Zanger Justin Bieber ontdekte haar ook en hij vroeg haar om toegang tot haar livesessie wat resulteerde in een duet. Dat alles en de gemaakte video’s leidde tot een doorbraak.

Tekst gaat verder onder video.
(Sera – The making of Only Us)

Veel volgers
Op Instagram heeft ze maandag 9 augustus 2021 860.000 volgers. Op TikTok zijn dat er 1,4 miljoen. Op haar Youtube-kanaal heeft ze inmiddels 462.000 abonnees. 

1 gedachte over “Sera staat met single Only Us op plaats 39 in Nederlandse Top 40”

  1. Eindelijk iets puurs uit onze Baggerdorp waar we trost op kunnen zijn. Iedreen mag deze dame wel steunen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld