Seizoen officieel van start bij Skeelervereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Het skateseizoen van Skeelervereniging Sliedrecht (SvS) is zaterdagmorgen 6 mei 2023 officieel begonnen met een gezellige en sportieve openingsceremonie op de skeelerbaan aan de Lijsterweg. Daarna werden door de deelnemers verschillende baantjes getrokken over het asfalt op het ijsbaanterrein. 

Er waren verschillende activiteiten voor de jeugd, de volwassenen en gemengd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Er werd gestart met het afleggen van een parcours, waar slalommen en een stukje klunen onderdeel van waren. Vandaag waren er geen wedstrijden en draaide het vooral om met z’n allen lekker te bewegen. Voor de kinderen was er een springkussen. 

Tekst gaat verder onder foto.
De vereniging groeit nog altijd in leden met alleen al dit jaar zo’n twintig nieuwe mensen erbij. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Groei vereniging
SvS is een kleine en gezellige vereniging, waar schaatstechniek en skeelertraining worden gegeven. Ook zijn er wekelijks onder begeleiding toertochten. Kinderen betalen voor een lidmaatschap € 40,– per jaar en volwassenen € 50,–. Van mei tot oktober traint SvS elke week op de buitenbaan aan de Lijsterweg met groepen beginners en gevorderden. Op zaterdag met speciale groepen voor de jeugd. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld