Japans restaurant Oishi Fusion

Schaker Jelle Peursem raakt in vorm bij jeugd

SLIEDRECHT – In de Voorjaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Jelle Peursem (9) donderdagavond 14 november 2019 laten zien in vorm te raken. De jongen wist namelijk in de tweede groep twee keer te winnen.

Jelle Peursem in actie. De jongste Peursem steeg zodoende flink in de spannende tweede groep. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Eerst was hij Sharujan Ratnam de baas en in de tweede ronde van de avond gaf hij Florian van Reeden weinig kans. In dezelfde groep 2 is nieuwkomer Roël Koopman een sterke aanwinst. Tot nu toe wist hij al zijn partijen (4) te winnen en staat hij zodoende knap aan kop. Jabber Al-Yassin staat er echter met meer partijen iets beter voor, maar dat het spannend wordt moge duidelijk zijn, want ook Arie Sterrenburg gaat steeds beter spelen en staat op een keurige derde plaats. En ook Jasper van Wijngaarden stijgt door 2 winstpartijen met stip en gaat zich ook nog met de top bemoeien. Donderdag 21 november 2019 heeft de volgende ronde van de Voorjaarscompetitie plaats.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld