Japans restaurant Oishi Fusion

Schaker Barend van Dieren verstevigt koppositie bij jeugd

SLIEDRECHT – In de snelschaakcompetitie van de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft regerend snelschaakkampioen Barend van Dieren, in een groep die 34 namen telt, donderdagavond 10 oktober 2019 de koppositie ingenomen.

Aan een eerdere score van 4 uit 5 voegde Barend van Dieren maar liefst een score van 5 uit 5 toe en heeft uit 10 partijen slechts 1 punt hoeven afstaan. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Er was nog één speler die in deze ronde kwam tot een score van 5 uit 5 en dat was Willem Theunisse. Hij kan in het vervolg van de competitie wel eens een van de voornaamste mededingers voor de snelschaaktitel worden. Tot 4 uit 4 kwamen Karel Peursem, Bram Theunisse en Milan Kanthasamy. Ook goed scoorden Jelle Peursem, Joas Berkhouwer en Vincent Langstraat, deze spelers scoorden 4 uit 5.

Bovenaan
In de top 10 staan voorlopig (1) Barend van Dieren, (2) Ricardo Veen, (3) Vincent Langstraat, (4) Willem Theunisse, (5) Milan Kanthasamy, (6) Sven Langstraat, (7) Arie Sterrenburg, (8) Karel Peursem, (9) Jabber Al Yassin, (10) Theo Theunisse.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld