Samenwerking tijdens eindejaarsevenement WinterKNOTS

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert donderdag 28 en vrijdag 29 december 2023 samen met veel vrijwilligers voor kinderen WinterKNOTS. Locatie is De Lockhorst (ingang bronbad) aan Sportlaan 1. WinterKNOTS is een samenwerking tussen het zwembad, het zalencentrum en SOJS.

Er is opnieuw een bioscoop in het zalencentrum, er zij creatieve-, techniek- en sportieve activiteiten in de sporthal en er kan gezwommen worden in het bronbad. (Archieffoto SOJS)

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen wederom genieten van een uitgebreid aanbod van activiteiten. Beide dagen is er WinterKNOTS van 10.00 – 15.00 uur. Kosten voor deze activiteit bedragen € 3,– per dag. Aanmelden kan hier online en is verplicht. Na de online inschrijving kunnen de entree bandjes worden opgehaald bij SOJS aan de Maaslaan 10 op de door jou gekozen afhaalmoment. 

Tekst gaat verder onder foto.

Eigen lunch
Tijdens de WinterKNOTS kunnen kinderen een snoepje en wat te drinken kopen. Wel wordt geadviseerd om eigen lunch mee te nemen! Neem ook sportieve kleding mee en als er gesport wordt kan dit alleen op sportschoenen. Omkleden kan uiteraard in de daarvoor bestemde kleedkamers.

Zwemmen
Het is mogelijk om op twee momenten te zwemmen, van 11.30 – 13.00 uur en van 13.30 – 15.00 uur. Dat is om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om te kunnen zwemmen. Voor het zwemmen is uiteraard een zwemdiploma verplicht. Na 15.00 uur moeten de kinderen van WinterKNOTS het zwembad verlaten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld