Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

RTV Holland krijgt cheque van Media Markt Club

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De Stichting RTV Holland heeft zaterdagmiddag 11 juni 2016 in de Media Markt in Dordrecht een cheque ontvangen t.w.v. € 2.500,– te besteden aan apparatuur.

RTV Holland-programmamaker John Deventer (links) overhandigt de cheque aan Peter Donk, voorzitter van de Stichting RTV Holland. (Foto RTV Holland)

De cheque was het gevolg van een gewonnen prijs door John Deventer, presentator van ‘Post voor Holland’ op dé Nederlandse internetomroep RTV Holland. De omroep is gevestigd in Sliedrecht. Deventer is lid van de Media Markt Club en was als winnaar getrokken van de maand mei. In Dordrecht kreeg hij zaterdagmiddag een VIP-behandeling en veel mooie prijzen overhandigd.

Locatie-apparatuur
Een cheque mocht hij aan een goed doel geven en dat was voor Deventer klip-en-klaar. Dat werd de internetomroep. RTV Holland-voorzitter Peter Donk: : “Een mooi gebaar van John. We kunnen het geld goed gebruiken, omdat we sparen voor apparatuur op locatie. Dit is fantastisch!”

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep bestaat sinds juli 2014 en zendt sinds half november 2014 constant uit. De studio staat in Sliedrecht. De omroep richt zich 24/7 met de programma’s op luisteraars binnen Nederland en op Nederlanders die voor korte of langere tijd in het buitenland wonen. RTV Holland is een stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in hun vrije tijd programma’s maken. Vaak vanuit hun thuisstudio. Een groot aantal heeft een ruime ervaring in de journalistiek of in de omroepwereld. De inkomsten van RTV Holland komen uit reclame en van leden van de ‘Club van 100’. RTV Holland werkt lokaal samen met Sliedrecht24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld