Rondetafelgesprek met wethouder Visser, SOJ en SDD in raadhuis

SLIEDRECHT – De regionale ontwikkelingen Service Organisatie Jeugd (SOJ) en de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) komen woensdag 23 januari 2019 aan de orden als er weer een zogeheten rondetafelgesprek Sociaal Domein wordt gehouden. De raadsleden van de gemeente Sliedrecht komen tussen 20.00 uur en uiterlijk 22.30 uur naar het raadhuis, Dr. Langeveldplein 30. De bijeenkomst onder voorzitterschap van Hugo van Meeuwen (SGP-ChristenUnie) is openbaar.

Door middel van het houden van rondetafelgesprekken praat wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) de raad regelmatig bij over de doorontwikkeling in het sociaal domein. (Foto gemeente Sliedrecht)

Voor het gesprek met de raad worden ook professionals uit het veld uitgenodigd. Namen waren nu nog niet bekend. 

Programma
Na een kort openingswoord door wethouder Visser staan twee onderwerpen op de agenda. Van 20.05 tot 21.05 uur geeft Service Organisatie Jeugd een presentatie over de (financiële) ontwikkelingen binnen de jeugdhulp. Vanaf 21.05 uur krijgt de SDD het woord. Die werkt voor de regio aan een integraal beleid voor het sociaal domein. Tijdens deze bijeenkomst gaat de SDD met de gemeenteraad van Sliedrecht in gesprek met als doel input op te halen voor het regionale beleidsplan. Er is er voor alle aanwezigen gelegenheid tot het stellen van vragen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld