Reunie De Bios trekt veel oud-bezoekers naar partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Oud-medewerkers en bezoekers van het voormalige uitgaanscentrum De Bios konden elkaar zaterdagavond 25 november 2023 ontmoeten. Het was een ‘uitverkochte’ reünie. De reacties van het publiek waren enthousiast en positief.

De reünie was zaterdag een groot succes. “Ik kan melden dat er een tweede editie gaat komen”, zegt Marcel Korevaar van het toenmalige uitgaanscentrum De Bios. (Foto Marcel Korevaar)

Voorafgaand aan het feest in de grote zaal waren voormalige medewerkers van De Bios uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. Korevaar: “Dat was ook super gezellig. Er kwamen zelfs twee agenten langs, waar we altijd goed contact mee hadden.”

Locatie
Vaak kreeg Korevaar de vraag waarom het niet in De Bios zelf werd georganiseerd en het antwoord is dat de ontruimingsinstallatie een storing aangeeft. “Te oud om te repareren en te duur om voor die ene avond te vervangen. Daarbij komt dat alle andere apparatuur al drie jaar niet meer is gebruikt, waardoor we het risico lopen dat er iets tijdens de avond niet meer werkt. De Lockhorst was de perfecte plek, de ontmoetingen bij de entree en het feest in de zaal”, vertelt Korevaar, die heeft genoten om weer achter de dj-booth te mogen staan samen met een Bios Dj van het eerste uur Peter Boer. Korevaar: “DJ Jamie & DJ Red met twee prachtig mooie danseressen maakten de avond compleet. De reacties van het publiek waren unaniem enthousiast en we willen daarom iedereen bedanken voor hun komst en hun leuke positieve reacties.” 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld