Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Restauratie schilderij wethouder Pieter Visser Azn is voltooid

SLIEDRECHT – De Genealogische Vereniging De Stamboom heeft goed nieuws te melden op haar jaarvergadering zaterdag 16 maart 2019 in het dienstgebouw bij de Grote Kerk, aanvang 10.00 uur. Als eerste kunnen ze melden dat de restauratie van het schilderij van Wethouder Pieter Visser Azn (1798-1869) voltooid is.

De gaten in het portret zijn gerepareerd en het schilderij is prachtig geworden. (zie foto) Het zal voor de zomer een prominente plaats krijgen in de opgeknapte Raadzaal van het Sliedrechts Museum. (Foto Genealogische Vereniging De Stamboom)

Daarvoor hebben zij op de Late Summer Fair september 2018 een pot neergezet voor giften, en hebben ze geld gekregen van Stichting De Kaai, de A.A. de Haan Stichting en mevr. J.A. van der Haven. Genealogische Vereniging De Stamboom is erg dankbaar voor de giften van alle gulle gevers.

Verhuizing
Ook kunnen ze zaterdag vertellen dat ze op donderdag 2 en vrijdag 3 mei 2019 gaan verhuizen, vanuit de Reling naar de nieuwbouw achter het Sliedrechts Museum. Woensdag 1 mei 2019 zijn ze nog open voor bezoekers van 13.30 – 17.00 uur in De Reling. De zaterdagopening van 4 mei 2019 komt te vervallen. Woensdag 8 mei 2019 hopen ze alles op orde te hebben en kunnen bezoekers op de nieuwe locatie terecht voor informatie en onderzoek naar hun voorgeslacht, op dezelfde tijden als voorheen in De Reling. Ingang is aan de achterzijde, aan de Van Goghstraat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld