Relaties maken feestje van Blast! Bigband Festival

SLIEDRECHT – Het eerste Blast! Bigband Festival was zaterdagmiddag 23 september 2017 nog maar koud een paar uurtjes bezig toen eigenlijk al kon worden vastgesteld dat dit niet de laatste keer is geweest en dus voor herhaling vatbaar is. 

Hier speelt Residence Big Band uit Den Haag. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Iedereen die belangstelling had, kon zo naar binnen lopen. Het mooie weer buiten, vrij entree en lekkere muziek maakten het aantrekkelijk om te kijken en te blijven hangen. Buiten stonden kraampjes waar lekkere hapjes als hamburgers en satéstokjes te koop waren.

Ons kent ons
Swinging Affair Big Band uit Middelburg, Residence Big Band uit Den Haag, Valley Sound Big Band uit Roosendaal, Persi Swing Collective uit Steenbergen en natuurlijk Sliedrechts trots Big Band Blast! gaven acte de présence in het Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat. Voor het festival hebben Stichting Sliedrecht Bruist en Werkgroep Sunday Jazz de handen ineen geslagen. Prijzen waren er niet te winnen, maar de optredens van de verschillende groepen zijn voortgekomen uit relaties. ‘Ons kent ons’ in ‘deze wereld’ en dat resulteerde dat Big Ban Blast! zaterdagmiddag alweer was teruggevraagd bij een festival van één van de deelnemers. Om 19.00 uur speelde tot slot de Sliedrechtse formatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld