Reizigers opnieuw geconfronteerd met overvolle trein op MerwedeLingeLijn

SLIEDRECHT – Op de Sliedrechtse stations was maandag 16 september 2019 nog weinig te merken van maatregelen door vervoerder Qbuzz om reizigers meer ruimte te geven. Opnieuw werden zij in alle vroegte geconfronteerd met overvolle treinen.

De trein van Qbuzz op de MerwedeLingelijn. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Vorige week liep het ook spaak. Te weinig treinstellen voor veel reizigers.

Tekst gaat verder onder tweet.

Sliedrecht24 heeft vervoerder Qbuszz maandagmorgen om een reactie gevraagd. “Dat het druk is deze ochtend is een feit, ook op de weg stond het overal vast”, reageert woordveoerder Gea de Rie van Qbuzz, “Wij hebben de afgelopen dagen en ook vanmorgen met een aantal collega’s op station Stadspolders (Dordrecht – red.) staan monitoren. En ja, het is druk en ja de treinen zitten vrij vol. Echter, er is wel plaats voor iedereen. We hebben reizigers erop geattendeerd plaats te maken en goed door te lopen in de treinstellen als er nieuwe reizigers in willen stappen, maar ook beter de verschillende treinstellen te benutten en niet allemaal voorin in te willen stappen. Dit bespoedigt het instapproces, voorkomt vertraging en dan kan iedereen gewoon mee, al is het druk. Ondanks dat blijven wij vanzelfsprekend sturen op de juiste versterking van treinen in de ochtendspits.”

1 gedachte over “Reizigers opnieuw geconfronteerd met overvolle trein op MerwedeLingeLijn”

  1. Het is een schande zulke kleine in spits teveel fietsen in de trein laat mensen maar betalen voor fiets of ga gewoon fietsen het is tijd dat provincie gaat ingrijpen en qbuzz eruit schop laat ns gewoon doen kan je lijn doortrekken naar den bosh die aanbesteding werkt niet
    Ook geen personeel op de trein er moet gewoon altijd 2 man op de trein

Plaats een reactie

*=Verplicht veld