Real Krav Maga hervat trainingen na versoepeling coronamaatregelen

SLIEDRECHT – Na ruim vijf maanden buiten te hebben getraind mocht de Kids Krav Maga groep van Real Krav Maga woensdag 19 mei 2021 eindelijk weer de mat op. Dat werd met een grote groep kinderen een geslaagde middag. ​In de les leren kinderen in de leeftijdscategorieën 7 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 17 jaar zich op een realistische, maar ook vooral leuke en speelse manier, te verdedigen tegen de meest voorkomende vormen van agressie en geweld. 

De lessen staan onder begeleiding van gediplomeerde en erkende Krav Maga instructeurs. ​Buiten de fysieke zelfverdedigingsvaardigheden leren zij de kinderen ook zijn / haar grenzen aan te geven, voor zichzelf op te komen en respect te hebben voor elkaar en anderen. ​(Foto Real Krav Maga)

Wil je meer weten over Kids Krav Maga (en /of Krav Maga voor volwassenen) kijk dan hier online. De trainingen vinden plaats in sporthal ’t Crayenest, aan Prickwaert 208. Iedereen kan een gratis proefles volgen. ​Mail voor aanmelding of informatie naar: [email protected]​, tel. 06-41761719. 

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld