Qbuzz doet alles aan vloeiende overgang als nieuwe vervoerder

SLIEDRECHT – In de gemeente Sliedrecht introduceert Qbuzz R-Net en de snelBuzz vanaf zondag 9 december 2018 snelle busverbindingen, die vaak rijden. Aanvullend daarop de streekBuzz, stadsBuzz en buurtBuzz.

Vanuit gemeente Sliedrecht zijn de belangrijkste bestemmingen in de regio direct bereikbaar, zoals Dordrecht en Gorinchem met de MerwedeLingelijn, Rotterdam Zuidplein met R-net 491 en Kralingse Zoom en Utrecht met snelBuzz 388. (Foto Qbuzz)

Qbuzz zet verder (spits)lijnen in die zorgen voor aanvullende directe verbindingen en adviseert:

Bustocht
Maandagmiddag 10 december 2018 vertrekt vanuit Sliedrecht een delegatie met leden van het college en een lid van Gedeputeerde Staten voor een rit met de nieuwe vervoerder met een bus. “Een samenhangend, comfortabel, betaalbaar en duurzaam netwerk dat bestaat uit een stevige ‘ruggengraat’ van snelle en frequente R-net en snelBuzz-lijnen, aangevuld met kleinschalige mobiliteitsoplossingen. Zodat iedereen van deur tot deur kan reizen, zowel in de stad als in het landelijk gebied”, beschrijft Qbuzz de nieuwe lijnen. 

2 gedachten over “Qbuzz doet alles aan vloeiende overgang als nieuwe vervoerder”

  1. Probeer eens met een rollator of ander loophulpmiddel van de IJsbaan naar het ASZ in Dordrecht te komen ! Niet meer in 1 keer met lijn 13, maar vanaf zondag heel veel overstappen. Of worden al deze mensen genoodzaakt om met de Drechthopper, de Waardenburgh Sjuttul of andere, minder confortabele manieren, te gaan reizen. Qbuzz, je moet het maar durven. Kijk eens naar de stad en regio Utrecht hoe het daar na een aantal jaren nog steeds niet loopt. Studenten studeren daar nu voor ‘sardine’, omdat ze anders niet in het Qbuzz-blikje passen.

  2. Door het veranderen van meerdere van route’s nu nog maar één keer per uur in de ochtend naar mijn werk in plaats van drie keer, en ‘s middags idem dito.Een hele verbetering, pfffff!!!!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld