PvdA-gedeputeerde en statenleden brengen werkbezoek

SLIEDRECHT – Het plan voor o.a. woningen in Sliedrecht-Noord en PFAS. Ze kwamen zaterdag 17 september 2022 allemaal voorbij tijdens een werkbezoek van gedeputeerde Anne Koning (PvdA) van Wonen, Ruimtelijke Ordening, Recreatie en Sport bij de Provincie Zuid-Holland. In het kielzog kwam ook een aantal statenleden mee. De ontmoeting was met lokale PvdA-leden van afd. Alblasserwaard-Zuid.

Voor het werkbezoek was een programma opgezet voor de ochtend en middag, dat begon bij hét Nationaal Baggermuseum aan de Molendijk. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Op bezoek kwamen de leden van de PvdA Statenfractie: Rosalie Bedijn, Willem Minderhout, Paulien van de Hoeven en Jeroen Moors. Verder waren aanwezig fractievoorzitter Ben van der Plas (Sliedrecht), aankomend raadslid Gert Maas (Hardinxveld-Giessendam), raadslid Anja Dubbeldam-van Beest (Sliedrecht), penningmeester van de afd. Alblasserwaard-Zuid Jos van Gameren, secretaris van de Afd. Alblasserwaard-Zuid Ria van Gameren, oud-wethouder Johan Lavooi en voorzitter van de afd. Alblasserwaard-Zuid Joop Keesmaat. 

In Baanhoek werd uitleg gegeven aan de rivier de Merwede met het zicht op, aan de overkant van het water, de chemiebedrijven DuPont / Chemours. (Foto onder Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld