Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Publiek kan medewerkers en afdelingen ASz nomineren voor gastvrijheidsprijs

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Patiënten kunnen medewerkers en afdelingen uit het Albert Schweitzer ziekenhuis gevestigd onder meer in Sliedrecht weer voordragen voor de jaarlijkse TopASz Award, de prijs voor bijzonder gastvrij en patiëntvriendelijk handelen in het afgelopen jaar. 

Maag-darm-leverarts Ruud Beukers (rechts) was de winnaar van 2018 en kreeg de prijs uit handen van wijlen Cliëntenraadvoorzitter Andries van de Graaf. (Archieffoto Albert Schweitzer ziekenhuis)

Iedereen die in het ziekenhuis werkt, maakt kans. Of de patiënt nu tevreden is met zijn/haar arts, een verpleegkundige, een afdeling of polikliniek, schoonmaker, receptionist of wie dan ook, de unieke ervaring met die persoon of met een heel team telt. De Cliëntenraad van het ziekenhuis, die de prijs jaarlijks toekent om de gastvrijheid te stimuleren, wil graag in de onderbouwing lezen waarom de ervaring zo bijzonder was.

Stemmen en prijs
Het gaat dus niet om de meeste stemmen. De voordracht kan hier online tot en met 18 oktober worden ingediend. De prijs is een mooi beeldje en een geldbedrag van € 5.000,–, waarmee de afdeling een gastvrij en patiëntvriendelijk project kan financieren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld