Japans restaurant Oishi Fusion

Promovendi in Alzheimercafé over frontotemporale dementie

SLIEDRECHT – Promovendi aan het Alzheimercentrum Erasmus MC Emma van der Ende en Jackie Poos zijn maandag 4 november 2019 te gast in het Alzheimer Café. Zij geven vanaf 19.30 uur (welkom vanaf 19.15 uur – red) een inleidende presentatie geven over de verschillende vormen van dementie om vervolgens specifiek in te gaan op frontotemporale dementie.

De bijeenkomst is in Grand café de Biesbosch, Kerkbuurt 200, in verpleeghuis Waerthove. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Het Alzheimer Café, elke eerste maandag van de maand, is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden en vrienden, maar ook voor vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Doel
Het Alzheimer Café heeft als doel een ieder te informeren over (de vormen van) dementie, de gevolgen ervan voor patiënt en diens naaste, het omgaan met de ziekte en praktische handreikingen. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn er informatiemateriaal en boeken gratis te lenen. 

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184-420539 of mailen naar:  mantelzorg@welzijnswerksliedrecht.nl.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld