Projectwebsite Wonenindestaatsliedenbuurt.nl online

SLIEDRECHT – Woningcorporatie Tablis Wonen heeft donderdag 20 oktober 2016 de projectwebsite Wonenindestaatsliedenbuurt.nl gelanceerd. De website informeert bewoners en toekomstige bewoners over de vernieuwing van de Staatsliedenbuurt in Sliedrecht.

De homepage van de nieuwe website. Alle beschikbare informatie overzichtelijk op een centrale plaats.

Op Wonenindestaatsliedenbuurt.nl staan onder meer de actuele plannen en informatie over de wijk. Verder handige downloads, leuke nieuwtjes en foto’s van de activiteiten in de wijk, de veel gestelde vragen en de antwoorden daarop en contactinformatie. Ook vind je er eerder gepubliceerde documenten, zoals het visiedocument, het sociaal plan, de bewonersberichten en de presentaties van de bijeenkomsten met bewoners.

Actueel
“Wij hopen dat de website biedt wat de bezoeker nodig heeft of zoekt. Als er nieuws is, staat het online. Natuurlijk worden de bewoners uit de wijk altijd nog persoonlijk op de hoogte gebracht. Heeft iemand zelf nieuws over de wijk? Dan willen we dat ook graag ontvangen”, aldus teamleider / manager Vastgoed a.i. Frank van Dun van Tablis Wonen. Van Dun zegt dat zoveel als mogelijk actualiteiten en vernieuwing door te zetten. Van Dun: “Ook het onderdeel ‘veelgestelde vragen’ onder het kopje ‘informatie’ willen we actualiseren met onderwerpen die het merendeel van de bewoners aangaan.”

Ontmoetingsplaats
Tablis Wonen is bijna gereed met het inrichten van een (wijk)woning op Troelstralaan 16. “Met name om elkaar te ontmoeten, informatie te verstrekken voor huurders die bijvoorbeeld geen Internet gebruiken, maar ook voor kleine bijeenkomsten. We zijn nog op zoek naar een geschikte naam voor deze woning”, laat Van Dun weten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld