PRO Sliedrecht presenteert Visser-Schlieker als beoogd kandidaat-wethouder

SLIEDRECHT – PRO Sliedrecht kondigt donderdag 6 januari 2022 Hanny Visser-Schlieker aan als beoogd kandidaat-wethouder. De lokale partij zegt ‘met de huidige vijf zetels er een grote kans is dat ze na twee jaar terugkeert in de Sliedrechtse politiek’. Visser staat op plaats vier van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen half maart 2022. 

Hanny Visser-Schlieker, hier op een foto in 2018: “Ik ben er klaar voor om als raadslid vier jaar actief te zijn en samen met alle Sliedrechtse inwoners het mooie dorp Sliedrecht te behouden.” Ze wil graag wethouder namens haar partij worden. (Archieffoto gemeente Sliedrecht)

“Elke vier jaar is het zo, en daar kan je van alles van vinden, dat het naast de inhoud ook over de poppetjes moet gaan”, stelt de partij. Visser straalt al het gaat over de kandidaat-wethouder. “Ik heb in die zes jaar als wethouder een hoop mogen doen voor onze inwoners en wil dat nog graag vier jaar doen”, aldus Hanny Visser, die benadrukt hier wel dat ‘dat niet tegen elke prijs mogelijk is’. Een verdere uitleg bij dit laatste citaat geeft de partij niet. De kiezer is volgens Visser aan zet. 

4 gedachten over “PRO Sliedrecht presenteert Visser-Schlieker als beoogd kandidaat-wethouder”

 1. Mooi! Het is tijd dat zij vooral haar (goede) werk op Sociaal, Zorg en Welzijn kan afmaken! Mijn stem heb je!

 2. Helemaal eens met Leo van Andel maar de laatste zin, daar heb ik problemen mee. Zij zegt: ‘die benadrukt hier wel dat ‘dat niet tegen elke prijs mogelijk is’.

  En dan: Een verdere uitleg bij dit laatste citaat geeft de partij niet. De kiezer is volgens Visser aan zet.

  Het lijkt me andersom. Het lijkt me dat open kaart moet worden gespeeld voor de verkiezingen want anders weet de kiezer niet waarop te stemmen. Zo’n zinnetje kan zomaar alle enthousiasme weghalen bij kiezers.

 3. Misschien als ze is gekozen en benoemd weer een wethouder die geboren is in Sliedrecht
  Geen bestuurders van elders, die de plaatselijke zaken onvoldoende kennen en zeer belangrijk een tegenstem voor de SGP en CU dwingelandij.
  Wat mij betreft als ze wordt gekozen welkom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld