Oishi Fusion
VeiligGoed

PRO Sliedrecht gaat niet elke maand, maar elke week met inwoners praten

SLIEDRECHT – Al sinds de oprichting van de partij is PRO Sliedrecht ervan overtuigd dat zij als volksvertegenwoordigers zo min mogelijk in een fractiekamer moeten zitten, maar juist op straat aanspreekbaar moet zijn. PRO Sliedrecht gaat vanaf heden niet elke maand, maar elke week met inwoners praten. Niet meer op het terras, maar in het raadhuis, Dr. Langeveldplein 30.

Het maandelijkse spreekuur van PRO Sliedrecht bij de brasserie gaat stoppen. Op de foto v.l.n.r. raadslid Maria Stam-Smeets, oud-Wethouder Hanny Visser-Schlieker en de huidige fractievoorzitter Mark Verheul. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Wij hielden eenmaal per maand een spreekuur op het terras van brasserie De Dijk aan het Merwedeplein, op de Kerkbuurt. Vanwege de Coronamaatregelen, hebben wij dit spreekuur het afgelopen half jaar moeten staken. Nu de maatregelen enigszins versoepeld zijn en mensen weer beperkt op een terras kunnen zitten, willen wij deze kostbare ruimte niet innemen met ons spreekuur. Daarom hebben wij besloten om ons spreekuur vanaf nu te verplaatsen naar eenmaal per week, in het raadhuis”, schrijft PRO Sliedrecht maandag 28 september 2020 op hun website.

Stam en Visser
Elke maandag tussen 10.00 en 11.00 zijn raadslid Maria Stam en PRO Sliedrecht gezicht Hanny Visser aanwezig in het raadhuis. PRO Sliedrecht: “Je bent dan van welkom om aan te schuiven als je eens vrijblijvend wilt praten over iets waar je tegenaan loopt binnen ons dorp, als je met vragen zit waar wij misschien je bij kunnen helpen of als je interesse heeft om je bij ons aan te sluiten. De fractiekamer is groot genoeg om de anderhalve meter te respecteren en uiteraard zullen wij alle maatregelen in acht nemen.”

Evenementen en organisaties
Omdat het spreekuur op de laatste zaterdag van de maand nu wegvalt, gebruikt de fractie van PRO Sliedrecht deze vrijgekomen dag om Sliedrechtse evenementen of organisaties te bezoeken, zodat ze bereikbaar en aanspreekbaar blijven voor iedereen. “Mocht je met ons in gesprek willen gaan en het tijdstip van het spreekuur komt voor je niet uit, neem dan vooral contact met ons op via secretariaat@prosliedrecht.nl, want er valt altijd wel een mouw aan te passen. Ook als je ons graag eens uitnodigt om een kijkje te nemen bij uw organisatie, horen wij dit uiteraard graag. We gaan het liefst met zoveel mogelijk inwoners in gesprek over hun plannen en dromen binnen ons dorp, want Sliedrecht is tenslotte van ons allemaal!”, aldus PRO Sliedrecht

1 gedachte over “PRO Sliedrecht gaat niet elke maand, maar elke week met inwoners praten”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld