Prima oefenpartij van v.v. Sliedrecht

door Joop Hartog
ROSMALEN / SLIEDRECHT – In de tweede oefenwedstrijd van v.v. Sliedrecht heeft het team zich zaterdag 10 juli  2021 van de goede kant laten zien. In een snelle en aantrekkelijke wedstrijd won Sliedrecht met 1-2 van prominente hoofdklasser OJC Rosmalen.

Een bijna constante stroom van aanvallen op het doel van OJC Rosmalen. (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

Na de matige eerste oefenwedstrijd van vorige week tegen Oranje Wit, waarin duidelijk te zien was dat de spelers zich nog wat onwennig in een officiële wedstrijd konden verplaatsen, lieten ze in deze wedstrijd hun andere gezicht zien. Met snel combinatiespel werd de tegenstander teruggedrongen en moest vaak alle zeilen bijzetten om doelpunten te voorkomen. Veel druk vooruit gaf OJC Rosmalen niet de gelegenheid om tot een goede aanval te komen. Het enige  wat ontbrak bij Sliedrecht waren doelpunten, alhoewel o.a. Coen v.d. Waal, Dennis Verhoed en Justin Beemsterboer wel enkele kansen kregen. Een 0-0 ruststand was dan ook een mager resultaat voor Sliedrecht.

Feilloos binnengekopt
Met één wissel (Chentouf voor v.d. Waal) werd de tweede helft gestart, toen na drie minuten al werd gescoord.. Een pasklare voorzet van Luciano van Harlingen werd feilloos binnengekopt voor Dennis Verhoef (0-1). OJC Rosmalen probeerde snel te antwoorden, maar de wedstrijd werd in die fase steeds rommeliger door veel spelonderbrekingen. Dit speelde Sliedrecht in de kaart, maar halverwege de tweede omgang kwamen de gastheren toch langszij. Een vrije trap vanaf circa twintig meter werd over de muur in de bovenhoek gekruld (1-1).

Met nieuw elan op zoek
Zoals gebruikelijk werden nog enkele wissels toegepast waarbij de kwaliteit van de wedstrijd meestal niet beter wordt. In dit geval was dat wel zo, want Sliedrecht ging met nieuwe elan op zoek naar de winnende treffer die een kwartier voor tijd door Justin Beemsterboer werd binnengeschoten. Opvallend detail was dat in deze wedstrijd de doelpunten, evenals vorige week, werden gemaakt door Dennis Verhoef en Justin Beemsterboer. Ook de assists voor deze beide goals kwamen, net als vorige week, van Luciano van Harlingen. Zaterdag 17 juli 2021 speelt Sliedrecht thuis opnieuw tegen een Hoofdklasser, nl. het Gorkumse Unitas. Aanvang 14.30 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld