Prikbus GGD Zuid-Holland Zuid begin december weer in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Van woensdag 1 t/m zaterdag 4 december 2021 komt de GGD Zuid-Holland Zuid met een mobiele prikpost voor coronavaccinatie naar Sliedrecht. Inwoners uit Sliedrecht kunnen zich daar laten vaccineren. Ook is de GGD aanwezig om vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Op de mobiele priklocaties worden de landelijke richtlijnen opgevolgd. Je kan terecht tussen 12.00 – 18.00 uur op de volgende locaties:

  • Prikbus 1: Bonkelaarplein
  • Prikbus 2: Stationspark (parkeerplaats bij Albert Schweitzer ziekenhuis)

De wijkgerichte aanpak heeft volgens de GGD Zuid-Holland Zuid als doel begrijpelijke informatie te geven over het coronavirus, testen en het vaccin. “Er wordt bewust gekozen voor wijken waaruit signalen komen dat mensen moeite hebben met het maken van een vaccinatieafspraak. Dit kan te maken hebben met het niet (goed) begrijpen van de informatie en/of met de afstand tot een vaccinatielocatie. Als mensen niet goed geïnformeerd zijn, maken ze sneller een keuze om geen vaccin te nemen. Door het informeren op locatie wil de GGD dat iedereen weloverwogen een beslissing over vaccineren kan nemen”, aldus de GGD Zuid-Holland Zuid.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld