Oishi Fusion

Presentatie conceptversie economische visie tijdens online meeting

SLIEDRECHT – Samen met ondernemers werkt de gemeente Sliedrecht aan een economische visie voor 2021 tot 2030. Met deze visie gaan ze samen voor economische groei en ontwikkeling. Dinsdag 15 december 2020 wordt de conceptvisie tijdens een online bijeenkomst voor ondernemers gepresenteerd. Het tijdstip is niet bekendgemaakt.

Eind oktober en begin november 2020 heeft de gemeente Sliedrecht in drie online bijeenkomsten met het Sliedrechts bedrijfsleven gesproken over de basis voor de economische visie en over de economische inbreng in de omgevingsvisie. In november vulden verschillende ondernemers ook een enquête in. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Dinsdag vertelt de gemeente Sliedrecht graag meer over de uitkomsten van de bijeenkomsten en het onderzoek en hoe zij deze input hebben verwerkt in het concept van de economische visie.

Aanmelden en vervolg​
Aanmelden voor de presentatie komende dinsdag kan via hier online. Je krijgt dan per e-mail een link voor de online bijeenkomst. Deze vindt plaats via MS-teams. Na afloop vind je de concept economische visie ook hier online. Je kunt dan tot vrijdag 15 januari 2021 jouw reactie geven. Na het verwerken van de reacties krijgen ondernemers in februari 2021 nog een terugkoppeling. Daarna gaat de economische visie voor vaststelling naar de gemeenteraad.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld