Prentenboek voor peuters en kleuters officieel gepresenteerd

SLIEDRECHT – In de Gereformeerde Kerk aan Middeldiepstraat 6 is zondagmiddag 19 september 2021 het prentenboek voor peuters en kleuters Dominee Beer en Siep gaan naar de kerk gepresenteerd.

Het kinderboek is geschreven voor nieuwsgierige peuters en kleuters. Ook voor hun (groot)ouders of verzorgers, die zelf meer willen weten over de kerk, of iets van het geloof door willen geven, is het prentenboek geschikt. Burgemeester Jan de Vries (CDA) krijgt hier een exemplaar. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Esther Veerman maakte de tekeningen en Renate Mastenbroek de foto’s voor het kinderboek, terwijl Hester Radstake en Eveline Nieuwenhuijse de teksten schreven. Het boek is uitgegeven door Stichting Kerk op Schoot op initiatief van predikant Alexander Veerman van de Gereformeerde Kerk (PKN) Sliedrecht. Burgemeester De Vries sprak zondagmiddag enkele woorden en kwam op het originele idee dat ‘Burgemeester Beer’ ook wel een geschikte titel voor een volgend boekje zou kunnen zijn. Na afloop was er gelegenheid voor bezoekers om het boekje te kopen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld