Populaire dominee Huijser blijft Sliedrecht tot nu toe trouw

SLIEDRECHT – Hij is te druk om Sliedrecht24 te woord te staan en heeft aan een interview vast geen behoefte zegt woensdag 14 februari 2018 de vrouw van predikant A.T. Huijser van de Gereformeerde Gemeenten. De man is zo populair dat er bijvoorbeeld gisteren weer twee beroepen binnenkwamen. Deze keer uit Urk en Middelharnis. 

Eind maart wordt dominee Huijser veertig jaar. Ruim vijf jaar is hij predikant in Sliedrecht en tientallen beroepen liggen inmiddels achter hem. Huijser blijft Sliedrecht trouw. (Foto Gereformeerde Gemeenten)

Huijser staat sinds begin september 2012 in Sliedrecht. 

Bijna honderd keer
Beroepen werden op Huijser soms meerdere keren per maand gedaan in de afgelopen jaren. Tot nu toe is Huijser sinds juni 2012 al bijna honderd keer beroepen. Een overzicht staat op zijn webpagina van de kerk. De redactie van Sliedrecht24 had hem graag gevraagd waarom hij de beroepen toch steeds naast zich neerlegt, maar die vraag blijft onbeantwoord. Maar de uitnodiging voor het antwoord blijft staan! 

8 gedachten over “Populaire dominee Huijser blijft Sliedrecht tot nu toe trouw”

 1. Wat een vooroordelen lees ik hier. Deze predikant is wijs en geeft liever geen interview. Wat moet hij ook met vragen als waarom bent u zo populair en wat doet u met al die beroepen . Hij wil liever niet op de voorgrond staan. Wel Zijn Heere en Zijn God die staat op de Voorgrond. Hij is de belangrijkste in zijn leven. Verder kunnen leden gewoon op de site komen. Als je echt wil horen wie deze dominee is? Ga dan naar de kerk en luister zelf met geopend hart niet met een bevooroordeeld hart. Wees blij met deze dominee

 2. Lieve mensen, lezers en lezeressen, oud en jong, dik, dun of normaal postuur, Gelovigen of nog te bekeren mensen, God heeft Zijn Zoon naar de aarde gezonden om ons te redden. Jezus heeft vele zieke mensen genezen en zei telkens weer: Ga heen uw geloof heeft u behouden. Hij leerde dit ook Zijn discipelen, die daar aanvankelijk ook veel moeite mee hadden, omdat hun geloof niet groot genoeg was. De discipelen van vandaag doen met Jezus ook nog veel mensen genezen van hun ziekte of kwalen. In Exodus 15 vers 26 zegt God tegen Israel, tegen u en mij dat Hij onze “HEELMEESTER” is. En als u dat oprecht gelooft dat zult u ook de daad naar dit woord moeten stellen, en de ziekte of kwaal moeten aanspreken om uw lichaam te verlaten cq te genezen. Zie ook op Youtube onder TLR de menige voorbeelden bij voorbeeld in The Beginning, of The life . Mocht u vragen hebben dan mag u mij mailen: leohansbuijse@gmail.com Twijfel nooit want twijfel is van de satan; en blijf op God vertrouwen als uw Redder en Heelmeester.
  Met vriendelijke Groot en zegen, Leo Hans buijse

 3. Aan interview geen behoefte? is het juist geen mooie kans om in een interview te getuigen? of is het Woord alleen voor kerkleden? Wel fijn voor de gemeente dat hij blijft.

 4. De Gereformeerde Gemeente van Sliedrecht heeft binnen de landelijke website een eigen pagina met informatie. Gewoon even doorklikken vanaf de landelijke site.
  Daar kunnen de leden, en de overige belangstellenden gewoon bij.
  De twijfel of “ze daar überhaupt zelf bij kunnen” is dus niet terecht.

  Deze geloofsgemeenschap heeft er niet voor gekozen om meer dan het hoogst noodzakelijke
  aan publieke informatie op haar website/webpagina te zetten. Daarin is ze niet uniek.
  Er zijn heel wat kerken en gemeenten binnen kerken, die meer vertrouwelijke informatie
  over wat ze doen en laten achter een wachtwoord zetten, dat alleen aan leden wordt verstrekt.
  Dat moet u aanspreken in een tijd, waarin privacy zo gevoelig ligt

 5. Deze predikant heeft geen “eigen” webpagina, is gewoon algemene kerksite. Betwijfel of ze daar überhaupt zelf bij kunnen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld