Oishi Fusion

Politie spreekt jongeren buiten bij zorgcentrum aan op hun gedrag

SLIEDRECHT – Wijkagenten hebben donderdagavond 21 januari 2021 twee jongens aangesproken op hun gedrag en het make van troep buiten bij Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht aan de lijsterweg. Het gaat om twee jongens van 18 en 19 jaar uit Sliedrecht.

“Wij snappen dat de maatregelen rond corona niet leuk zijn voor de jeugd, maar snappen alleen niet dat je dan gaat hangen onder een overkapping bij een verpleeg-verzorgingshuis en dat deze viezigheid daar dan op de grond ligt”, aldus een wijkagent. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Over de twee jongens schrijft een wijkagent: “Het zijn bekenden van ons en ze bleven ook netjes staan. De spelregels omtrent hangen zijn ze deze maand al twee eerder keer duidelijk uitgelegd op een andere locatie in Sliedrecht.” Het ging donderdagavond om het achterlaten van rochels en peuken, maar ook om jointjes en blikjes. De twee jongens hebben een boete gehad. Ze waren eerder deze maand elders in Sliedrecht al een keer gewaarschuwd en ook al een keer bekeurd.

3 gedachten over “Politie spreekt jongeren buiten bij zorgcentrum aan op hun gedrag”

  1. Helemaal mee eens J. Stroo, het is daar al jaren raak. Het heeft inderdaad niks met corona te maken.

  2. Dat is al meer dan 10 jaar aan de gang. Het heeft helemaal niets met corona te maken. Nu waren het er maar twee, nou dan boften de anderen die ook vaak herrie en rotzooi maken. Hopelijk krijgen die ook nog een keer een vette bekeuring.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld