Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Politie onderzoekt aanrijding man, vrouw en hond

SLIEDRECHT – De politie Rotterdam e.o. onderzoekt de aanrijding, die maandag 2 november 2015 in de middag plaatsvond op het Fazantplein. Daarbij raakten een man, een vrouw en een hond gewond. Een 28-jarige Schiedammer is aangehouden.

Een 34-jarige man uit Sliedrecht wilde rond 15.30 uur de Vogelenzang oversteken met zijn hond, toen hij werd aangereden door een auto. Hij raakte gewond aan zijn been en zijn hond liep een wond aan zijn poot op.

Hoofdwond
Het voertuig reed in eerste instantie door, maar stopte even later toch. De bestuurder reed een stuk achteruit en raakte daarbij een vrouw op de fiets. De 69-jarige Sliedrechtse raakte gewond aan haar hoofd en werd meegenomen door ambulancepersoneel. De 28-jarige bestuurder meldde zich later zelf bij de politie. Hij is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Er is inmiddels een aantal getuigen gehoord, maar de politie spreekt graag met nog meer getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie? Neem contact op met de politie, via tel. 0900-8844. U kunt informatie ook doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld