Politie krijgt verschillende klachten over overlastgevende motoren

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De meldkamer van de Politie Rotterdam e.o. heeft zondagavond 4 juli 2021 verschillende klachten gehad over overlastgevende motoren, die actief waren in recreatiegebied Merwelanden in Dordrecht. De klachten kwamen met name uit Sliedrecht, waar laat in de avond ruim een uur herrie te horen was voor de politie daar een einde aan maakte. 

Het indringende geluid werd versterkt door het water, waardoor bewoners in Sliedrecht er hinder van ondervonden.

Luister naar onderstaand geluidfragment

3 gedachten over “Politie krijgt verschillende klachten over overlastgevende motoren”

  1. Hallo Peter van Andel, ik ken jou niet. Wat ik jou wil zeggen: Dit is toch geen normale reactie van jou op de reactie van Gerard de Haan? Of zie ik dit verkeerd? Op zich wel vreemd dat Sledrecht24 jouw reactie plaatst want een aantal maanden geleden werd er nog een keer op gewezen dat er geen reacties mochten worden geplaatst die niet over het betreffende artikel gaan. Jouw reactie is wel aanstootgevend vind ik. Volgende keer graag een positieve of een opbouwende reactie.

  2. Wat ben ik blij dat ik uit Sliedrecht weg ben met al die zeikende mensen. Ga zelf ook iets leuks doen IPV naar de geraniums staren.

    En kom op jongens lekker gas geven

  3. Overlast van ronkende motoren, zowel van auto’s als van motoren, komt niet alleen van ‘de overkant’. In het dorp is het ook gewoon aan het worden, zoals op de doorgaande weg van Baanhoek-West. Wanneer worden wij verlost van die herrie. Ligt hier een taak voor de Gemeenteraad via de APV?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld