Japans restaurant Oishi Fusion

Petitie gestart om Braziliaanse in Sliedrecht te houden

SLIEDRECHT – Bewoners van de flat aan de Sperwerstraat doen er alles aan om Rose Marie Limeira Bronze in Nederland te houden. Enkele mede-flatbewoners zijn donderdag een online-petitie begonnen de vrouw in Sliedrecht te houden. Zij dreigt van haar man en zoontje te worden gescheiden. De getrouwde vrouw is illegaal in Nederland.

Het gezin Marco Kelfkens (47), Rose Marie Limeira Bronze (40) en hun zoon Marco Filipe Kelfkens (6). De vrouw met de Braziliaanse nationaliteit is illegaal in Nederland en dreigt met ingang van 13 januari 2017 te worden uitgezet. (Foto Sliedrecht24)

Het initiatief voor de petitie is genomen door Margret de Groot. Zij richt zich tot de verantwoordelijke minister. De Groot wil desnoods gaan demonstreren in Sliedrecht of naar Den Haag gaan voor protest. Een gelukkig gezin dreigt volgens De Groot uit elkaar gespeeld te worden. Zij roept alle lezers op de petitie te ondertekenen.

Gesprek
Burgemeester Bram van Hemmen (CDA) praat zeer binnenkort met het gezin over de ontstane situatie. De politieke partijen hebben zich ook al uitgelaten over de kwestie en juichen een gesprek door de burgemeester toe. 

1 gedachte over “Petitie gestart om Braziliaanse in Sliedrecht te houden”

  1. Beste Cor,

    Ik verwijs je naar mijn Facebookpagina. Daar lees je mijn verslag over hoe en wat?

    Ik ben ziedend na erg veel betaald te hebben voor dit alles en zo klote behandeld te worden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld