Peters geeft demonstratie 3D-printen in Sliedrechts Museum

SLIEDRECHT – Arjan Peters geeft zaterdag 23 oktober 2021 in het Sliedrechts Museum aan Kerkbuurt 99 – 101 een demonstratie 3D-printen. Hij is al meer dan tien jaar bezig met 3D-tekenen en ontwerpen. Enkele jaren geleden heeft Peters een 3D-printer aangeschaft om zijn ontwerpen tastbaar te maken, zoals de watertoren aan de Rivierdijk.

Arjan Peters heeft een model gemaakt van de historische watertoren van Sliedrecht. Tot in detail heeft hij de toren in vier verschillende groottes geprint. Deze modellen zijn te zien en te koop tijdens de demonstratie. (Foto via Sliedrechts Museum)

“Arjan Peters heeft aangeboden het grootste model van de watertoren aan het museum te schenken. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, want dit icoon van Sliedrecht past uitstekend in de collectie van het museum”, licht voorzitter Joost Verhoef van het Sliedrechts Museum toe. 

Geopend
Het museum is zaterdag tijdens de gebruikelijke tijden geopend, van 14.00 – 17.00 uur. De toegangsprijs is € 2,– p.p., kinderen betalen € 1,– p.p. Pinnen is mogelijk. Meer informatie over het museum vind je hier online

1 gedachte over “Peters geeft demonstratie 3D-printen in Sliedrechts Museum”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld